fbpx

Våra värderingar

Rebtechs värdeord ska spegla de värderingar som är ledande för Rebtechs anställda och för bolaget som helhet. De ska styra hur vi kommunicerar och agerar mot varandra internt men även mot extern part. 

Våra värdeord

Starkare tillsammans

Vi tror att en individ kan uppnå storhet men att ett team kan erövra världen. Vi vill att varje medlem i vårt team ska känna sig stöttad och uppmuntrad att nå sin fulla potential. Vi tror på att skapa en gemenskap där vi arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål och göra vårt bolag till det bästa det kan vara. Genom att prioritera laget blir vi starkare tillsammans.

Våga prova nytt

För att ständigt utvecklas i våra roller och uppdrag som individer och som ett bolag är det avgörande att vi förblir nyfikna och utåtriktade. Det är viktigt att vi är öppna för nya idéer och erfarenheter samt tar initiativ som kan berika vår kunskap och hjälpa oss att växa.

Schysst mot alla

Vi tror på att skapa starka, varaktiga band som bygger på ömsesidig respekt och uppriktighet. Vi anser att varje interaktion är en möjlighet att bygga en långsiktig relation som ger både våra kunder, leverantörer, partners och kollegor en känsla av uppskattning och delaktighet. Vår vision är att ingen ska känna sig osedd eller oschysst behandlad när de interagerar med oss och vi är fast beslutna att skapa en miljö där varje relation är meningsfull och givande.

Kontakta oss avseende hållbar arkitektur

Skriv in dina kontaktuppgifter nedan för fortsatt diskussion

Ladda ner rapporten: BI-Managers - redo att satsa men vart är man på väg?

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan

Anmäl dig till Seminaret

Skriv in dina kontaktuppgifter nedan för att anmäla dig.

Ladda ner dokument om Bemanning med Nearshoring

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan