fbpx

Vad vi gör

Vi på Rebtech är övertygade om att nyckeln till att skapa mervärde för affärsverksamheten ligger i att utveckla och förstärka interna förmågor inom Data & Analytics-teamet

Dessa förmågor omfattar fyra centrala områden:

  • Ledning & styrning – Vår enhet behöver effektivt kunna hantera ledning och styrning för att adressera långsiktiga planer och driva arbetet framåt.

  • Arbetssätt & Organisation – Vi strävar efter att införa moderna arbetsmetodiker som fokuserar på konkreta resultat. Det är också viktigt att säkerställa att vår kompetens matchar de tekniska behoven och plattformsvalet.

  • Arkitektur - En central del av vår metodik är att kontinuerligt utveckla och upprätthålla en hållbar arkitektur.

  • Teknik & Plattform - Vi väljer plattformar utifrån befintlig kompetens och "best of breed" för att säkerställa optimalt resultat.

Genom detta tillvägagångssätt kan vi garantera att teamet levererar värde i linje med affärsverksamhetens krav.

På Rebtech är vi dedikerade till att hjälpa våra kunder att utveckla och förbättra dessa förmågor. Vi agerar som vägledare, rådgivare inom både organisations och teknikfrågor samtidigt som vi tillhandahåller värdefulla lösningar genom våra erfarna konsulter.

Med både egen personal i Sverige samt med personal från våra partners i Europa kan vi snabbt skala upp team för utveckling och förvaltning men samtidigt hålla nere kostnaderna

Våra lösningar

Hur bli datadriven med Data & Analytics?

Rebtech hjälper kunder att bli datadrivna och få ut max effekt av sin Data & Analytics plattform. Detta görs av mycket erfarna konsulter tillsammans med våra Europeiska partners. Nyckeln är att hitta mixen av kunskap inom organisation, process och teknik. Läs mera om några av de områden där vi idag hjälper våra kunder.

Bemanning

Söker du en viss kompetens så finner du den genom oss – Dessutom till lägre timpriser

Vi hjälper till med att att hitta utvecklare i vårt nätverk av partners i Europa. Vi har avtal med de bästa leverantörerna i Polen, Tjeckien med flera länder. De konsulter vi anlitar är vana att jobba remote i internationella projekt. Vi kan skala upp ett Team för valla typer av uppdrag på kort tid. 

Vi besitter stor erfarenhet av att rekrytera och bedöma kandidaters lämplighet att passa i olika roller och har färdiga rutiner för hela processen. 

Läs mer om våra Bemanningsstjänster

Partnernätverk i Europa

Det som skiljer oss från andra leverantörer inom Analytics är vårt stora nätverk av samarbetspartners inom Europa.  Läs mer om  hur vi använder det inom systemutveckling av analytiska lösningar.

Kundreferenser

Kontakta oss avseende hållbar arkitektur

Skriv in dina kontaktuppgifter nedan för fortsatt diskussion

Ladda ner rapporten: BI-Managers - redo att satsa men vart är man på väg?

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan

Anmäl dig till Seminaret

Skriv in dina kontaktuppgifter nedan för att anmäla dig.

Ladda ner dokument om Bemanning med Nearshoring

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan