fbpx

Vad vi gör

Vi utvecklar analytiska applikationer med Data Warehouse och Business Intelligence

Med både egen personal i Sverige samt med personal från våra partners i Europa kan vi snabbt skala upp team för utveckling och förvaltning men samtidigt hålla nere kostnaderna

Förvaltning och Projekt

Lägre kostnader för utvecklingsprojekt och applikationsförvaltning

Vi samarbetar med Data Analytics-partners i nearshoreländer som Polen, Tjeckien, Kroatien, Rumänien och Bulgarien. Genom virtuella projekt- och utvecklingsteam där systemutveckling till största delen utförs av resurser från våra partners och projektledning från Sverige kan vi säkerställa högkvalitet med sunda ekonomiska villkor.

Läs mer om våra erbjudanden inom förvaltning och projekt

Ladda ner vårt white paper som i detalj beskriver våra erbjudanden

Bemanning

Söker du en viss kompetens så finner du den genom oss – Dessutom till lägre timpriser

Vi hjälper till med att att hitta utvecklare i vårt nätverk av partners i Europa. Vi har avtal med de bästa leverantörerna i Polen, Tjeckien med flera länder. De konsulter vi anlitar är vana att jobba remote i internationella projekt. Vi kan skala upp ett Team för valla typer av uppdrag på kort tid. 

Vi besitter stor erfarenhet av att rekrytera och bedöma kandidaters lämplighet att passa i olika roller och har färdiga rutiner för hela processen. 

Läs mer om våra Bemanningsstjänster

Här kan du läsa om våra tjänster i ett nerladdat dokument. Du kommer att behöva lämna dina kontaktuppgifter för detta ändamål.

Partnernätverk i Europa

Det som skiljer oss från andra leverantörer inom Analytics är vårt stora nätverk av samarbetspartners inom Europa.  Läs mer om  hur vi använder det inom systemutveckling av analytiska lösningar.

Kundreferenser

Ladda ner dokument om Förvaltning och Projekt – Data Analytics med Nearshoring

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan

Ladda ner dokument om Bemanning med Nearshoring

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan