fbpx

Kundundersökning BI/Data& Analytics managers 2024

Nu är det äntligen dags för årets undersökningen kring trender inom Business Intelligence/Data Analytics, som riktar sig till dig som arbetar i rollen som Business Intelligence Manager eller likande. 

Vill skulle gärna vilja ha din åsikt och som tack för hjälpen skickar vi dig två biobiljetter och dessutom en sammanställning i form av en rapport som sammanfattar hur du och dina kollegor i branschen uppfattar de utmaningar ni upplever i nuläget och för framtiden.  

Varför kundersökning?

Rebtech genomförde 2023 den första undersökningen bland BI-managers i syfte att kartlägga nuläge och framtida utmaningar. 

Varför gör vi detta? Självklart finns det ett egenvärde för oss som bolag att få höra direkt från hästens mun och därmed förstå hur en BI-manager arbetar och vilka problem som är på dagens och den framtida agendan. Vi tror dock att det finns behov att sprida kunskap i vår community och lära av varandra. I efterdyningarna av denna undersökning startade vi ett nätverk BIM forum där ledare från olika branscher utbyter erfarenheter och lärdomar med varandra. Vi ser som en del av vårt uppdrag att bygga ett starkt ekosystem inom Business Intelligence/Data & Analytics – det gagnar oss alla

Rapporten och insikterna kommer att presenteras  på webinar i september 2024. 

Kundundersökning

BI-Managers 2023

Kundreferenser

Ladda ner rapporten: BI-Managers - redo att satsa men vart är man på väg?

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan

Kontakta oss avseende hållbar arkitektur

Skriv in dina kontaktuppgifter nedan för fortsatt diskussion

Anmäl dig till Seminaret

Skriv in dina kontaktuppgifter nedan för att anmäla dig.

Ladda ner dokument om Bemanning med Nearshoring

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan